XPODJETNIŠKE ZGODBE

PRVI KORAKI NA PODJETNIŠKI POTI

Darja Vesel Lazić je 30 let napredovala po korporativnih lestvicah. Delovala je na področju prodaje, vodenja, razvoja kadrov. V mednarodnem podjetju je mnogo let delala tudi kot konzultant in coach.


MARKETINŠKA DUŠA S SRCEM IN EMPATIJO

Tanja Ciglarič pomaga pogosto prezaposlenim podjetnikom obvladovati marketing in s tem povečati svojo prodajo. Predavateljica, mentorica, avtorica strokovnih člankov na temo marketinga, mama samohranilka, predvsem pa izredna ženska s srcem in empatijo.


MICROBIUM - POSLUŠANJE STRANK NAM JE PRINESLO USPEH

Z Gregorjem sva se srečala v novih poslovnih prostorih njegovega podjetja Microbium. Lepo je videti kako iz domače pisarne, podjetje preraste v lepo moderno poslovno pisarno s šestimi sodelavci in lastnim laboratorijem.


PUNCA, KI SKRBI DA JE VAŠE DELOVNO OKOLJE ČISTO IN ZDRAVO

»Srečna, sproščena, odločna, na trenutke trmasta ter predana poslu.« Tako bi se opisala Petra Letnar, lastnica eko čistilnega servisa, ki skrbi da so pisarne ne le čiste, ampak tudi zdrave za ljudi, ki se vsakodnevno vračajo vanje.


KAKŠNA VPRAŠANJA TI BODO POSTAVILI INVESTITORJI?

Če kot nov direktor v obstoječe podjetje vneseš novo energijo, re-definiraš prodajno strategijo, imaš dober produkt, dobre sodelavce in če ti uspe pridobiti potreben kapital, potem ti zagotovo lahko uspe napisati dobro podjetniško zgodbo.


ZAVAROVALNIŠTVO JE MOJE POSLANSTVO

Aljoša Kocjančič je prav poseben zavarovalni agent, ki v zavarovalništvu ni našel le dobre podjetniške priložnosti, ampak predvsem svoje življenjsko poslanstvo – to je pomagati takrat, ko pomoč najbolj potrebujemo. V času stiske.


NASMEJANA RAČUNOVODKINJA

Jasmina je računovodja in davčna svetovalka, ki se rada smeji, obožuje energijo, naravo in svoje delo. Na podjetniško pot je stopila leta 2003, ko je njena mama odšla v pokoj.


KDO JE MANCA KORELC?

Manca Korelc je podjetnica, ki pomaga posameznikom v B2B podjetjih uporabljati LinkedIn kot orodje za komunikacijo. Kariero v digitalnem marketingu je začela pred 11 leti in digitalni marketing spoznala z vseh strani oglaševalskega trikotnika.